Inici Actualitat El camp de futbol de la Roureda millora l’aspecte exterior

El camp de futbol de la Roureda millora l’aspecte exterior

0
COMPARTIR

obres-camp-futbol2

En els últims mesos s’han realitzat diverses actuacions de millora del camp municipal de la Roureda. L’última ha estat reformar el passadís de darrere la graderia.

Ja des de principis de temporada esportiva, és a dir al setembre, es va produir el principal canvi d’accés. La Unió Deportiva Taradell i el Club Parc d’Esports van unificar portes d’entrada i l’accés es realitza únicament per la porta d’entrada al local social i bar amb l’objectiu de compartir local i entrada. Així, hi ha una escala nova que comunica la terrassa del bar amb les pistes de pàdel.

obres-camp-futbolMentrestant, durant les últimes setmanes s’han fet treballs per acondicionar el camp de futbol. Per exemple, s’ha millorat la imatge de la graderia pintant planxes de ferro, bigues i baranes. També s’ha millorat la barana del darrere de la graderia per adaptar-la a la normativa i canviar el paviment del passadís, eliminat les barreres arquitectòniques com els graons.

Els treballs s’han realitzat a través del personal de manteniment del camp de la UD Taradell i amb material de l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments