Inici Actualitat Gran triomf de la UD Taradell a Gurb per veure la permanència...

Gran triomf de la UD Taradell a Gurb per veure la permanència més a prop

0
COMPARTIR

gurb-udtaradell-2016

Valuosíssima victòria l’aconseguida aquest dissabte per la UD Taradell al camp del Gurb, un rival directe per la permanència. Els taradellencs van derrotar per 1 a 4 als gurbetans i fan un pas més per remuntar posicions.

En joc hi havia tres punts molt importants entre dos equips que lluiten per evitar el descens. El Taradell, conscient de la importància del matx, va jugar molt concentrat. Així després d’uns minuts sense massa ocasions i molt joc al mig del camp, va arribar el primer avís de Tala, un dels protagonistes, a través d’una falta directa.

El 0 a 1 va arribar al minut 26. Tala obria el marcador aprofitant un córner i rematant a plaer. El Taradell sempre va portar la iniciativa en el marcador i no va patir massa en defensa. Tot i això, al minut 45 va arribar un gol psicològic. El Gurb marcava a plaer l’empat a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

gurb-udtaradell-20162Però el descans va servir per aclarir idees i el Taradell va sortir amb noves energies. Així, només començar una acció dins l’àrea sobre Ignasi va ser penalitzada amb falta inderecta. Tala no va desaprofitar l’ocasió per fer l’1 a 2 i tornar a avançar el Taradell. Dos minuts més tard, al 53, Tala, de nou de falta, va estar a punt de tornar a marcar, però la pilota va sortir fregant l’escaire.

El Taradell només va patir al minut 60 en un xut des la frontal que va aturar Nil. I llavors va arribar la sentència. Al 68 una jornada col·lectiva la va acabar Jordi Pladevall Puigdesens fent l’1 a 3, que va ser un cop per als locals. Al 74 va arribar la sentència, Marçal a la contra va fer l’1 a 4.

El triomf, a falta d’acabar el partit contra el Torelló, situa el Taradell fora de les posicions de descens, a falta d’altres resultats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments