Inici Actualitat Obertes les inscripcions pel 3r Campus de tennis taula de Setmana Santa

Obertes les inscripcions pel 3r Campus de tennis taula de Setmana Santa

0
COMPARTIR

cartell-3r-campus-tennis-taula-setmana-santaDurant les festes escolars de Setmana Santa (del 21 al 24 de març) s’ha preparat una nova edició del Campus de Tennis Taula que ja arriba a la 3a edició. Hi haurà entrenaments per a joves fins a 15 anys de les 5 a les 7 de la tarda on es treballaran tots els aspectes del tennis taula per poder-lo conèixer millor i saber com són els entrenaments normals que se solen fer.

També hi ha un espai a partir de 16 anys de les 7 a les 9 del vespre per aquells que vulguin també aprendre a jugar més bé el tennis taula o simplement fer partides com s’havia fet antigament i els falta un lloc per dur-ho a terme.

Tota l’activitat es fa al gimnàs del col·legi de Les Pinediques on es compta amb 4 taules de joc i està dirigida per en Jordi Forcada. Les inscripcions es poden fer al Club Parc d’Esports abans del 21 de març.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments