Inici Actualitat Participació del TT Mont-rodon a la Copa Primavera 2016

Participació del TT Mont-rodon a la Copa Primavera 2016

0
COMPARTIR

copa-primavera-tennis-taula-2016Dos equips del TT Mont-rodon van participar aquest passat dissabte passat a la Copa Primavera 2016 Intercomarcal. El TT Mont-rodon A va jugar a Sant Quirze i va ser tercer de grup després de perdre 1-3 amb el TT Sant Vicenç i 0-3 amb el Sant Quirze TTC. El punt el va aconseguir Oriol Garcia. Per altra banda, el TT Mont-rodon B que jugava a Taradell també va ser tercer perdent per 0-3 tant amb el TT Torelló com amb el TT Borgonyà.

Aquest dissabte la competició es trasllada al pavelló de Sant Vicenç de Torelló per fer la fase final on els dos equips del TT Mont-rodon es trobaran en la lluita per les posicions del 7 al 9.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments