Inici Actualitat Arnau Grifoll i Laura Erra s’imposen a la 6a Cursa dels Gitanos...

Arnau Grifoll i Laura Erra s’imposen a la 6a Cursa dels Gitanos de Taradell

0
COMPARTIR

6a-cursa-gitanos-2016

Arnau Grifoll i  Anna Erra van guanyar la cursa llarga de la 6a edició de la Cursa dels Gitanos de Taradell, organitzada pel CET L’Enclusa. La prova va reunir 167 participants entre les dues curses: la de 10 quilòmetres i la de 22 quilòmetres.

6a-cursa-gitanos-podi-masculi-22km-2016En l’apartat masculí de la prova llarga el triomf va ser per Arnau Grifoll de Vilallons que va guanyar amb solvència. Va tardar 1 hora 41 minuts i 50 segons, traient uns 2 minuts i mig al segon classificat, Guillem Erra de Vic (1h 44’26”). Tercer va ser Jordi Parareda de Manlleu (1h45’15”). En aquest apartat el millor taradellenc va ser Gerard Conde, que va acabar 24è (1h59’26”).

6a-cursa-gitanos-podi-femeni-22km-2016En l’apartat femení, amb només quatre participants, la victòria va ser per la vigatana Laura Erra amb un temps de 2 hores 13 minuts i 45 segons. La segona posició va ser per la rodenca Araceli Expósito (2h22’36”) i la tercera per la manlleuenca Meritxell Bonet (2h38’45”).

En la cursa de 10,8 quilòmetres el triomf en l’apartat masculí va ser pel centellenc Enric Portet amb un temps de 50 minuts i 22 segons. Va treure 40 segons al segon classificat, de Santa Perpètua, Lluís Tort (51’02”). Tercer va ser Ernest Palau de Prats de Lluçanès (51’24”). Cal destacar la quarta posició del taradellenc Bernat Cedó amb un temps de 52 minuts i 19 segons.

En l’apartat femení la victòria va ser per la rodenca Montse Fernández amb un temps d’1 hora 4 minuts i 31 segons. Amb només 22 segons d’avantatge respecte a la segona classificada, la gurbetana Elisabeth Sánchez (1h04’53”). La tercera posició va ser per Lídia Artero, de Sant Fruitós de Bages (1h05’16”).

La prova enguany presentava novetats en els recorreguts i en el punt de sortida i arribada. La Plaça de les Eres va ser el centre de la prova. La prova de 10 quilòmetres tenia un desnivell acumulat de 600 metres, mentre que la de 22 quilòmetres tenia 1.000 metres acumulats.

A continuació podeu veure algunes imatges de les curses:

[shashin type=”albumphotos” id=”97″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments