Inici Actualitat Representació taradellenca al circuit de promeses de tennis taula

Representació taradellenca al circuit de promeses de tennis taula

0
COMPARTIR
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sort diversa pels tres jugadors del Club Parc d’Esports que participen al Circuit Promeses individual. Oriol Garcia, que jugava el Nivell B, va ser tercer a la fase de grups i després va caure a vuitens de final. Ruben Llacer al Nivell F va ser cinquè del seu grup i Ian Llacer al Nivell G va ser sisè de grup.

Mentrestant, en sèniors el TT Mont-rodon va perdre clarament en el darrer partit de lliga d’aquesta temporada. L’equip jugava a la pista del potent Sant Quirze TTC i va caure per un contundent 6 a 1. Dos dels jugadors de l’equip taradellenc debutaven a la lliga.

Jordi Forcada va ser l’únic jugador de l’equip que va poder puntuar en el primer partit individual, tot i haver de guanyar per un ajustat 3-2, mentre que Ian Llacer i Pau Mas es van estrenar en un partit de Lliga Intercomarcal amb una molt bona actuació en el seu joc. Tot i això, van perdre els seus partits. Van jugar: Jordi Forcada (1), Ian Llacer i Pau Mas.

El TT Mont-rodon ha tancat la seva vuitena temporada a la Lliga Intercomarcal amb un molt bon resultat, acabant sisè. L’equip va fer una gran primera fase aconseguint bons resultats i mostrant un bon nivell de joc de tots els seus components per classificar-se en el Grup 1 de la segona fase, que ja era un objectiu molt important. A la segona fase a causa de les baixes de jugadors importants en algun partit i compromisos personals en d’altres, no ha pogut lluitar per estar més amunt. El debut de dos nous jugadors a la darrera jornada és un bon senyal de cara a la nova campanya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments