Inici Actualitat Oberta la convocatòria per al 14è Premi literari Solstici

Oberta la convocatòria per al 14è Premi literari Solstici

0
COMPARTIR
Premiats edició 2015
Premiats edició 2015
Premiats edició 2015

La comissió del Premi Solstici i la Biblioteca Antoni Pladevall i Font ja han obert la convocatòria per a la 14a edició del Premi literari Solstici. Tornarà a haver-hi dues categories: adults i infantil.

Per a la categoria adults (a partir de 16 anys) hi haurà un premi de 300 euros per al millor treball de prosa i un de 200 euros per al de poesia. Mentrestant, en la categoria infantil (Premi Jordi Capell) es premiarà amb un lot de llibres. Els treballs poden ser de qualsevol temàtica, però han d’estar escrits en català i ser inèdits. Aquí podeu consultar les bases.

Els treballs es poden presentar fins el 29 d’abril a la Biblioteca. L’acte de lliurament dels premis serà el 17 de juny.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments