Inici Actualitat Alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès participen a la 5a...

Alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès participen a la 5a Mostra Petxa-Kutxa

0
COMPARTIR

petxa-kutxa-colegi-sant-genis-2016

Alumnes de 6è de Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell han participat aquesta setmana en la cinquena edició de la Mostra Petxa-Kutxa d’Osona. Es tractade crear presentacions per fomentar una bona estructuració dels missatges, amb idees rellevants i imatges significatives per saber estructurar un discurs i millorar l’expressió davant del públic.

petxa-kutxa-colegi-sant-genis-20162En japonès Petxa-Kutxa és el terme usat per definir un xiuxiueig o xerrameca. En aquest cas, els alumnes havien d’estructurar una presentació en power point amb 20 diapositives, acompanyades per una explicació de 20 segons cada una.

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès va presentar dues propostes: “L’adolescència” i “Les nostres aficions”. També hi van participar alumnes de l’Escola El Gurri. L’acte, organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics d’Osona, es va fer a l’ETC (Espai Teatre i Cinema) de Vic, juntament amb altres escoles d’Osona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments