Inici Actualitat Diumenge comença la 15a Mostra de teatre amb cafè de Taradell

Diumenge comença la 15a Mostra de teatre amb cafè de Taradell

0
COMPARTIR

guixagags

La Mostra de teatre amb cafè de Taradell compleix aquest any el 15è aniversari. Com és habitual hi haurà quatre diumenge amb teatre i el primer és aquest cap de setmana. Totes les obres començaran a 2/4 de 7 de la tarda.

La primera proposta arribarà de la mà del Grup d’Arrels de Roda de Ter que posarà en escena “La importància de ser Frank” d’Oscar Wilde. Una obra que mostra l’alta societat anglesa i la sobrevaloració d’alguns valors socials.

El 6 de març es representarà “Terra Baixa”. El popular Manelic protagonitzarà una de les obres més clàssiques del teatre català de la mà del Grup ‘Ara Teatre?’ de Santa Eugènia de Berga. Mentrestant, el 13 de març es posarà en escena “Guixagags” amb l’Agrupació Teatral Sentfores. Es tracta d’un espectacle de creació pròpia amb gags humorístics o espectacles de cabaret.

Finalment, el 20 de març es tancarà el cicle amb “La solitud de les parelles” a càrrec de Gottic Teatre. L’obra es basa amb contes de Dorothy Parker que han estat adaptats per Anna Presegué. Fan un retrat de la societat americana en una comèdia que parla de les relacions de parella.

L’entrada a cada una de les representacions té un preu de 5 euros que inclou un cafè o refresc al Cafè de Can Costa. La venda d’entrades tindrà lloc una hora abans de cada representació al vestíbul del mateix Centre cultural.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments