Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell enguany fa l’agermanament amb una biblioteca de Cap...

La Biblioteca de Taradell enguany fa l’agermanament amb una biblioteca de Cap Verd

0
COMPARTIR
Mindelo by F Mira (CC BY-SA)
Mindelo by F Mira (CC BY-SA)
Mindelo by F Mira (CC BY-SA)

El projecte ‘De Biblioteca a Biblioteca de País a País’ de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell viatjarà fins a Cap Verd aquest 2016. S’ha triat aquest país perquè hi ha alguns taradellencs que han anat a viure allà i també al revés.

El nexe d’unió serà la biblioteca municipal de Mindelo, considerada la capital cultural de Cap Verd. El projecte s’inicia aquest divendres amb la presentació de tots els actes que es farà a la Biblioteca a les 8 del vespre. La periodista Elisenda Copons serà l’encarregada d’oferir la xerrada ‘Entre illes i música criolla’. També hi haurà l’acompanyament musical del cantautor  Bruno MiguelDe Lima.

Entre les activitats programades hi ha clubs de lectura, hores del conte, un taller de dansa, un cinefòrum o exposicions. Les activitats s’allargaran fins al mes de juny.

L’any 2011 la Biblioteca Antoni Pladevall i Font va iniciar el projecte ‘De Biblioteca a Biblioteca de País a País’ amb l’objectiu de promoure i dinamitzar la seva secció especialitzada en senderisme, excursionisme i viatges i alhora d’aprofundir en el coneixement  d’un país o  regió determinada des del punt de vista turístic i cultural. Fins ara s’ha fet l’agermanament amb Escòcia, la Provença francesa, Portugal i el País Basc. L’any 2015 va ser l’únic any en què hi va haver un parèntesi a la iniciativa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments