Inici Actualitat Derrota per la mínima del TT Mont-rodon contra el Sant Hilari

Derrota per la mínima del TT Mont-rodon contra el Sant Hilari

0
COMPARTIR

ttmontrodon-tttorello

Bon partit dels jugadors del TT Mont-rodon davant un CTT Sant Hilari que lluita per el campionat de tennis taula d’aquesta temporada. Els locals van tenir la recompensa al seu esforç aconseguint l’empat a 3 en els partits individuals amb una victòria de cada jugador. Cal destacar les victòries ajustades d’Oriol Garcia i Jaume Cunill per 3-2 contra els seus rivals amb uns grans partits.

Després en el partit de dobles els locals no van poder guanyar el punt final i i el partit es va acabar amb el 3 a 4. L’equip queda ja definitivament a la sisena posició final de la classificació de la lliga d’enguany a falta encara d’una jornada. Van jugar: Jordi Forcada (1), Oriol Garcia (1) i Jaume Cunill(1).

Mentrestant, aquest dissabte al matí es farà la primera fase de la Lliga Intercomarcal escolar per equips on el club participa amb un equip aleví-infantil que jugarà a Torelló i un equip benjamí, juntament amb altres jugadors de clubs que no tenien companys, que jugaran a Borgonyà.

A la tarda diversos jugadors del TT Mont-rodon participaran al torneig de dobles d’enguany que es fa a Sant Quirze de Besora.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments