Inici Actualitat Llinasport S.L. serà l’empresa que gestionarà l’EAS i el pavelló d’esports

Llinasport S.L. serà l’empresa que gestionarà l’EAS i el pavelló d’esports

3
COMPARTIR

L’empresa Llinarsport S.L. serà l’encarregada de gestionar l’Espai d’Aigua i Salut i el pavelló d’esports juntament amb el seu personal. Aquest és el resultat del concurs públic que el consistori taradellenc va obrir a finals de 2015 per licitar el contracte de serveis. Després de valorar les dues empreses que es van presentar a nivell econòmic, administratiu i tècnic, Llinarsport S.L. ha estat la guanyadora.

Aquesta empresa està participada en un 60% per Fundació Claror (empresa que va assessorar l’Ajuntament de Taradell en la reformulació del projecte de l’EAS) i un 40% per l’Escola Ginebró, i gestiona l’Esportiu de Llinars del Vallès i dos poliesportius de Sant Joan Despí.

La concessió inclou també la gestió del pavelló d’esports El Pujoló. En principi, a partir de l’1 de març es faran càrrec del personal i de l’activitat de l’EAS i el pavelló. Fins ara la gestió del personal es feia a través d’una empresa de treball temporal (ETT), però ja quan es va obrir l’EAS es va fer amb el compromís de canviar abans de sis mesos. Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, “a causa de la Llei 17/2012 de pressupostos generals de l’Estat el personal no el pot contractar directament l’Ajuntament i amb una ETT s’encaria el cost i es donava certa inseguretat als treballadors”.

sala-fitness-piscinaPropietat i gestió econòmica municipal

Tot i la licitació a una empresa externa, l’equipament continua sent de propietat municipal i l’Ajuntament participarà en la presa de decisions de la gestió, en temes com activitats, preus i funcionament general. També mantindrà la gestió econòmica, és a dir, el pagament a proveïdors o el cobrament de quotes als abonats. L’empresa adjudicatària es farà càrrec de la gestió del personal tècnic, administratiu i de manteniment dels dos equipaments esportius, i també serà responsable del manteniment preventiu.

La valoració de les empreses es basava, sobretot, en l’oferta econòmica que presentaven, però també en aspectes com la formació del personal, propostes de captació de nous abonats, de millores en el manteniment i la neteja o projecte d’activitats, entre d’altres.

L’adjudicació és per dos anys porrogable cada any fins a un màxim de dos anys més (un total de quatre), amb un pressupost màxim de 471.000 euros (l’empresa guanyadora va presentar una oferta que suposa una rebaixa de l’1% d’aquest pressupost).

Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
MERCÈ
MERCÈ
5 abril 2016 19:42

NO ROTUND AL PAVELLÓ SENSE CONSERGE Volia expressar el meu desacord, i el de molts altres pares i usuaris del pavelló en la decisió de treure el conserge. No trobo gaire assenyat no tenir una persona per vetllar les instal·lacions quan aquestes estan obertes. En aquests moments, qualsevol brètol pot accedir als vestidors sense que ningú se n’adoni i fer desperfectes, pintades o robatoris amb tota tranquil·litat, o espantar o intimidar a qualsevol nen que vagi al labavo del vestidor a mig entrenament… Només dir que potser s’hauria de replantejar aquesta solució adoptada (i crec que poc pensada) i valorar… Llegeix més »

usuari cabrejat del pavelló
usuari cabrejat del pavelló
5 abril 2016 12:57

Bon dia. Des del dia 1 d’abril no hi ha conserge al pavelló esportiu, ha passat a gestionar-lo l’empresa Llinarsports i deu haver considerat que era una despesa excessiva. Fins ara teníem conserge, però la pista i les grades estaven brutes de pena. Ara tindrem les grades i la pista netes i sense conserge. Jo em pregunto, no ho podem tenir tot com als altres pavellons? Quants dies durarà aquest pavelló sense vigilància? A la que els brètols de torn s’adonin que hi poden fer el que hi vulguin, que no hi ha control, es convertirà en el lloc de… Llegeix més »

maria
maria
4 abril 2016 18:05

Hola, no visc a Taradell, però passo gran part del dia en aquest poble. El meu fill va a l’institut i realitza activitats extraescolars a. Taradell. Juga al CP Taradell i la meva queixa és de la gestió que fa aquesta empresa del pavelló. Trobo que la persona que ha de tenir cura del pavelló no hi està suficients hores, només per obrir i tancar i fer hores de neteja. Als caps de setmana també que és quan s’hauria d’estar més pendent de les instal.lacions i tenir més cura d’elles degut al número de persones que hi accedeixen. A més,… Llegeix més »