Inici Actualitat Ja es pot fer la inscripció a la 6a Cursa dels gitanos...

Ja es pot fer la inscripció a la 6a Cursa dels gitanos de Taradell

0
COMPARTIR

cursa-gitanos-2015

Tot a punt per a la 6a edició de la Cursa dels Gitanos de Taradell. La prova, organitzada pel CET Enclusa i el Centre Excurisonista Taradell, es disputarà el diumenge 6 de març i ja ha obert les inscripcions.

Aquest any, a més, es canviaran els recorreguts respecte a les edicions anteriors. N’hi continuarà havent dos: un de 10 quilòmetres i un de 22. Tots ells passaran per camins i corriols de muntanya del voltant de Taradell.

També s’ha modificat el punt de sortida i arribada. En lloc de fer-se al pavelló d’esports, tindrà lloc a la Plaça de les Eres. L’hora d’inicia serà a 2/4 de 10 del matí amb la prova llarga. Les inscripcions estan limitades a un màxim de 400 participants i es poden fer a través de la web o al local del Centre Excursionista Taradell.

Podeu ampliar la informació a la web de la cursa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments