Inici Actualitat Nova derrota del TT Mont-rodon a la pista del TT Torelló

Nova derrota del TT Mont-rodon a la pista del TT Torelló

0
COMPARTIR

tt-montrodon-howard

El TT Mont-rodon va tornar a perdre aquesta setmana a la pista del TT Torelló A per un clar 6 a 1. L’equip local va alinear un dels seus millors equips i no va donar opcions als taradellencs. Rafel Montenegro va ser l’únic que va poder puntuar en un partit a la segona ronda de individuals. Van jugar: Rafel Montenegro (1), Jaume Cunill i Werner Howad.

Aquesta setmana es para la competició de lliga en coincidir amb el Carnaval de Torelló, però la següent es reprèn amb la disputa de la penúltima jornada on el TT Mont-rodon rebrà la visita del CTT Sant Hilari, equip que enguany està lluitant per el títol amb el TT Borgonyà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments