Inici Actualitat Segona derrota consecutiva del TT Mont-rodon

Segona derrota consecutiva del TT Mont-rodon

0
COMPARTIR

tt-montrodon---sant-vicenç-2016

Segona derrota del TT Mont-rodon, en aquest cas a la pista del TT Sant Vicenç per un clar 5 a 2, tot i haver-hi molta més igualtat al joc del què es reflexa en el marcador. Els jugadors locals es van avançar 4 a 0 en els primers partits i van sentenciar l’enfrontament. El TT Mont-rodon va poder fer dos punts, i en el partit de dobles final els locals no van donar massa opció tampoc a la sorpresa. Van jugar: Jordi Forcada (1), Werner Howad (1) i Oriol Garcia.

Aquesta setmana l’equip juga a la pista del TT Torelló A que té un punt més que els taradellencs a la classificació. Serà un partit igualat per la part baixa de la taula del grup 1 de la lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments