Inici Actualitat Bernat Cedó guanya el 3r concurs d’Instagram dels Tonis de Taradell

Bernat Cedó guanya el 3r concurs d’Instagram dels Tonis de Taradell

0
COMPARTIR

foto guanyadora concurs instagram tonis taradell 2016

El jove taradellenc Bernat Cedó (@bernat_cedo) és el guanyador de la tercera edició del concurs d’Instagram de la Festa dels Tonis de Taradell. Amb 194 likes s’ha imposat als altres dos finalistes, Albert Carol (@albertcb8) i Mas Gasala (@masgasala).

Ara, Cedó podrà gaudir d’un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant La Roca del municipi, gentilesa de la Comissió dels Tonis. El concurs ha estat un èxit i ha aconseguit un rècord de participació, amb més de 220 fotos etiquetades amb #tonistaradell16 i #instaosona entre el 8 i el 14 de gener.

La foto guanyadora ha sortit d’una votació popular de 24 hores, a partir dels likes dels seguidors d’InstaOsona. Des de dimarts a les 9 del vespre i fins l’endemà a la mateixa hora, van poder votar la foto guanyadora. Cedó va obtenir 194 likes en una final molt ajustada. Carol, de Roda de Ter, es va quedar amb 179 i Mas Gasala, de Taradell, amb 133. Prèviament, la comunitat instagramer a la comarca i la Comissió dels Tonis de Taradell havien escollit les tres fotos finalistes. El jurat va valorar, sobretot, que les imatges transmetien molt bé l’esperit del passant dels Tres Tombs i el caliu que es respirava aquell dia a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments