Inici Actualitat Ja estan en marxa els cursos de català a Taradell

Ja estan en marxa els cursos de català a Taradell

0
COMPARTIR

cursos-catala-2016

Un total de 46 persones de Taradell participen als cursos de català “Avança en català, fes arrels”, que des de mitjans d’aquest mes de gener s’han iniciat a l’escola de formació L’Arpa. Aquests cursos s’han organitzat a través de la regidoria de Serveis Socials l’ajuntament de Taradell amb el suport del Pla de Convivència i Dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana.

cursos-catala-20162Es realitzen tres cursos diferents en funció de les necessitats i interessos dels participants. Per una banda, el grup d’alfabetització destinat a persones procedents d’altres països, que es fan cada dimarts i dijous d’un quart de 4 a 3 quarts de 5 de la tarda. Aquesta activitat està emmarcada dins el programa “Lletres per tothom” i rep el suport econòmic de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya a través de Càritas Parroquial de Taradell.

Els dimecres de dos quarts de 10 a dos quarts de 12 del matí és el torn pel grup de persones amb un nivell de català inicial o bàsic, que també està destinat a persones d’origen estranger. I el tercer grup, destinat a persones a partir de 60 anys, fa les classes els dimecres a la tarda (d’un quart de 4 a tres quarts de 5) i està emmarcat dins el projecte de Tallers Gent Gran Activa del Programa de Dinamització de gent gran.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments