Inici Actualitat La família Camprubí Preseguer i els germans Costa Molist guanyen el concurs...

La família Camprubí Preseguer i els germans Costa Molist guanyen el concurs de pessebres 2015 d’El Cau

0
COMPARTIR
Caganer d'Or 1a categoria. Concurs 2016
Caganer d'Or 1a categoria
Caganer d’Or 1a categoria

Una quinzena de pessebres van participar al concurs que va recuperar El Cau Agrupament Rocaguinarda aquest 2015. Dissabte al migdia es va fer el lliurament de premis a Can Just, seu de l’entitat.

El jurat estava format per Eva Relats, Txabi Arnaiz, Montse Marrades, Joan Serra i Toni Pérez, caps i ex-caps del Cau. En la primera categoria (per a majors de 12 anys) el primer premi, Caganer d’Or, va ser per la famílica Camprubí Preseguer.

El segon premi, Caganer de Plata, va ser pels germans Mañaricua. Mentre que el tercer premi, Caganer de Bronze, va ser per Xavier Miralpeix. En aquesta categoria hi va haver un total de set participants.

Caganer d'Or 2a categoria
Caganer d’Or 2a categoria

En la segona categoria (per a menors de 12 anys) s’hi van presentar vuit participants. El primer premi, Caganer d’Or, va ser pels germans Costa Molist. El segon premi, Caganer de Plata, va ser per les cosines Soler Codony, i el tercer premi, Caganar de Bronze, per als cosins Aragay Soler Llovera.

Els assistents a l’acte de lliurament de premis van poder fer un petit vermut i veure fotografies de tots els pessebres participants al concurs. En aquest enllaç podeu veure fotos de tots els pessebres participants.

lliurament-premis-concurs-pessebres-2015

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments