Inici Actualitat La vicepresidenta Neus Munté testimoni del museu al carrer dels Tonis de...

La vicepresidenta Neus Munté testimoni del museu al carrer dels Tonis de Taradell

0
COMPARTIR

tonis-taradell-2016

La vicepresidenta en funcions del Govern català, Neus Munté, va ser aquest diumenge al migdia a Taradell per contemplar in situ el passant dels Tres Tombs de la Festa dels Tonis 2016. Munté va manifestar que els Tonis de Taradell estan realitzant “una tasca molt important de recuperar patrimoni” i el passant esdevé “una jornada reivindicativa en una festa que té molt futur i molt present”.

neus-munte-tonis-taradell-20162La vicepresidenta va participar a la part final d’un passant que va tenir molta participació de carruatges. De fet, els Tonis de Taradell, que des de fa molts anys estan fent una tasca de recuperació de carros i guarniments, van treure tot el patrimoni rural que durant l’any està guardat a l’alzinar de la Roca. Així, es van poder contemplar carros i carruatges amb les seves funcions de transport i ús que feia el món rural i de pagès.

Més de dues hores de recorregut pels carrers més cèntrics de Taradell, després de la benedicció de mossèn Joaquim Fàbrega davant de l’església Sant Genís. Molta participació també de les escoles i llar d’infants del municipi i un carro amb la presència de Pau, el personatge del Club Super3 que va fer les delícies dels més petits durant el passant i va ser molt sol·licitat per a fotografies.

Tots els participants, a banda de coca, panets de Sant Antoni i algun trago de vi, van rebre un mocador dels Tonis com a obsequi.

A continuació podeu veure més fotos del passant i també a la galeria d’imatges dels Tonis 2016.

[shashin type=”albumphotos” id=”95″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” reverse=”y” position=”center”]
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments