Inici Actualitat El Club Super3 recull el Toni d’Honor de Taradell 2016

El Club Super3 recull el Toni d’Honor de Taradell 2016

0
COMPARTIR

toni-honor-2016-club-super3

La quarta edició del premi Toni d’Honor que lliura la Comissió dels Tonis de Taradell ha estat aquest 2016 per al Club Super3 per la seva vessant pedagògica durant més de dues dècades. De fet, enguany compleix 25 anys de la seva creació i a Taradell el seu director, Gerard Hausmann i el personatge Pau, van ser els encarregats de recollir el reconeixement.

Gerard Hausmann va destacar que el Club Super3 i els Tonis de Taradell “compartim la vocació de difondre la cultura, i no podem divulgar valors sense tenir en compte el passat”. També va manifestar la vocació de territori i proximitat del Club Super3.

toni-honor-2016-club-super32En l’acte institucional, celebrat a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell, hi va ser present el vicepresident de la Diputació de Barcelona i alcalde de Llinars, Martí Casals, el vicepresident del Consell Comarcal d’Osona, Manel Romans, i el director general de Joventut, el taradellenc Toni Reig. Casals va destacar la importància de donar suport “a les tradicions que són la nostra forma de ser”. Mentrestant, Toni Reig va destacar que els Tonis són “el museu més important que tenim a Taradell, que surt un dia a l’any i és gratuït i dinàmic”.

Podeu veure més fotos a la nostra galeria d’imatges dels Tonis 2016.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments