Inici Actualitat Taradell tindrà un torneig internacional aleví de futbol al mes d’abril

Taradell tindrà un torneig internacional aleví de futbol al mes d’abril

0
COMPARTIR

cartell-torneig-tar-2016

La UD Taradell ha anunciat que el 9 i 10 d’abril es disputarà el primer torneig internacional TAR 2016. La iniciativa sorgeix del propi club i de Naise Barcelona FC, un nou club català liderat pel taradellenc Quim Ayats basat en l’aprenentatge i els valors. El torneig ja ha estat avalat per l’Ajuntament de Taradell, que hi col·laborarà.

De moment, hi ha confirmats clubs com el RCD Espanyol, el FC Barcelona, el Cerdanyola del Vallès, el Terrassa, el GSI Pontivy (França) o la UE Vic. Tot i que en les properes setmanes s’aniran anunciant més clubs participants.

La competició es disputarà en categoria aleví i segurament els jugadors d’equips estrangers s’allotjaran amb famílies taradellenques. Els detalls s’aniran anunciat properament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments