Inici Actualitat Els Tonis de Taradell i InstaOsona organitzen, per tercer any, un concurs...

Els Tonis de Taradell i InstaOsona organitzen, per tercer any, un concurs d’Instagram

0
COMPARTIR

premi-instagram-tonis-2015Per tercer any consecutiu, la comissió organitzadora dels Tonis de Taradell i InstaOsona impulsen un concurs d’Instagram. Després de l’èxit de les dues últimes edicions, es tornarà a premiar la millor foto que es pengi a aquesta xarxa social entre el 8 i el 14 de gener. La foto guanyadora sortirà d’una votació popular i el premiat gaudirà d’un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant La Roca de Taradell.

Per participar al concurs, cal ser seguidor d’InstaOsona a Instagram i etiquetar les imatges amb els hashtags #tonistaradell16 i #instaosona. Els participants podran penjar tantes fotos com vulguin de qualsevol acte relacionat amb la festa taradellenca, que tindrà el plat fort el cap de setmana del 9 i 10 de gener.

La millor foto s’escollirà per votació popular. Després que els organitzadors del concurs seleccionin tres fotos finalistes, els seguidors d’InstaOsona a Instagram tindran 24 hores per votar la foto guanyadora amb els seus likes. Anna Arumí i Joan Morcillo són els guanyadors del 2014 i el 2015, respectivament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments