Inici Actualitat 29è Concurs de Reis de Ràdio Taradell aquest dimecres a partir de...

29è Concurs de Reis de Ràdio Taradell aquest dimecres a partir de les 9h

0
COMPARTIR

logo radio taradellEl Concurs de Reis de Ràdio Taradell compleix la 29a edició aquest dimecres i ho fa avançant una hora l’inici. En lloc de començar a les 10 ho farà a les 9 del matí per tal que tothom tingui temps fins a les 2 del migdia per aconseguir un dels 150  premis que es donaran.

Ja és una tradició a Taradell que durant el Dia de Reis totes les llars taradellenques tinguin la ràdio engegada amb el dial 106.7 de la FM. Només cal fer una trucada al telèfon 93 812 62 20. La gran majoria de regals són cedits pels comerços, bars i restaurants de Taradell.

El concurs es basa en el tradicional joc dels vaixells, en el qual cada oient ha de dir una lletra i un número. Si la casella és afortunada, rebrà un premi a l’instant. Sinó, haurà de superar una pregunta. També hi haurà regals sorpresa i algun concurs via twitter o visitant la Ràdio.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments