Inici Actualitat Tot a punt per acomiadar el 2015 amb la 6a Cursa de...

Tot a punt per acomiadar el 2015 amb la 6a Cursa de Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR

sant-silvestre-2014

Ja s’ha convertit en una tradició. Dijous a les 4 de la tarda el CET L’Enclusa i el Centre Excursionista Taradell organitzen la sisena edició de la Sant Silvestre. El recorregut serà el mateix de cada, fins a pujar a l’Enclusa, el punt més alt del terme municipal de Taradell.

Són uns vuit quilòmetres que els participants hauran de fer amb algun tipus de disfressa, únic requisit per participar. Les inscripcions es faran a partir de les 3 de la tarda a la Plaça de les Eres. Hi haurà coca i cava al finalitzar i es premiarà al més ben disfressat i al primer en arribar. La inscripció té un preu de 3 euros, i el 50% es destina a la Marató de TV3.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments