Inici Actualitat Ja es pot votar per escollir l’Hereu de Taradell 2016

Ja es pot votar per escollir l’Hereu de Taradell 2016

0
COMPARTIR

albert-codina-hereu-2015Un total de set joves taradellencs són candidats a ser Hereu 2016 de Taradell. El nom es donarà a conèixer el 9 de gener durant la Festa dels Tonis i substituirà a Albert Codina. Els candidats són nascuts el 1993 i escollits per deu entitats.

Es tracta de:

  • Bernat Pladevall
  • Gerard Sañé
  • Guillem Rovira
  • Guillem Soler
  • Jordi Estrada
  • Oriol Senmartí
  • Raul Garcia

Si voleu escollir l’hereu 2016 heu d’omplir la butlleta que trobareu adjunta als tiquets del tast del porc, on també hi ha les butlletes del sorteig de dues paneres. Les butlletes omplertes les podeu deixar en les bústies que hi ha al bar de Can Costa i Font o bé a Rosa Moda, Celler nou i Àrea de Serveis Taradell. Si no disposeu de butlletes es poden comprar en aquests mateixos establiments.

Només entren en el sorteig de 2 paneres les butlletes que s’han dipositat a les bústies esmentades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments