Inici Actualitat Concerts de Nadal de l’Arpa i l’Escola de Música de Taradell

Concerts de Nadal de l’Arpa i l’Escola de Música de Taradell

0
COMPARTIR

Concert-nadal-escola-musica-20156

Diumenge no només va ser un dia d’eleccions. El Centre cultural Costa i Font també va acollir dos concerts de Nadal de dues entitats taradellenques. Al matí els alumnes de l’Escola de Música de Taradell van oferir una actuació amb la presència de diferents instruments i de moltes nadales.

La sala gran de can Costa es va omplir de públic, amb molts pares i mares i familiars, dels petits protagonistes.

concert-nadal-arpa-20152Mentrestant, a la tarda va ser el torn per la Coral l’Arpa. El concert, en aquest cas, va comptar amb la participació de l’orquestra Alumini de l’Escola de Música de Vic. Sota la direcció de Pere-Mateu Xiberta, les cantaires taradellenques van oferir una actuació basada, sobretot, en nadales tradicionals. El preu de l’entrada era de 8 euros i part de la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3. A continuació, podeu veure algunes fotos dels dos concerts de diumenge.

Concert-nadal-escola-musica-2015

Concert-nadal-escola-musica-20152

Concert-nadal-escola-musica-20153

Concert-nadal-escola-musica-20154

Concert-nadal-escola-musica-20155

 

concert-nadal-arpa-2015

concert-nadal-arpa-20152

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments