Inici Actualitat Francesc Homs vota a Taradell enmig d’una gran expectació mediàtica

Francesc Homs vota a Taradell enmig d’una gran expectació mediàtica

0
COMPARTIR

francesc-homs-votant-eleccions-generals-20152

Nombrosa presència de mitjans de comunicació a Taradell per captar la imatge de Francesc Homs votant a les eleccions generals del 20D. El candidat de Democràcia i Llibertat ha exercit el seu dret a vot molt d’hora. Al voltant de les deu del matí ha posat el seu vot a les urnes del Centre cultural Costa i Font, on diversos mitjans de la premsa, ràdio i televisió tant nacional com espanyola no s’han volgut perdre el moment.

francesc-homs-votant-eleccions-generals-2015Ho ha fet acompanyat de la seva esposa i les seves dues filles. Tot seguit, ha atès els mitjans de comunicació per fer una crida a la participació. “Tal com diu la cita de Joan Fuster la política la fas o te la fan, i cal fer-ho amb l’expressió de vot d’acord amb el criteri de cadascú”, ha destacat Homs, que ha insistit en què en aquestes eleccions tothom expressi la seva elecció.

francesc-homs-decles-eleccions-generals-2015

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments