Inici Actualitat La UD Taradell cau al camp del Pradenc a la part final...

La UD Taradell cau al camp del Pradenc a la part final del partit

0
COMPARTIR

ud-taradell-recurs-2015Derrota del Tercera Catalana de la UD Taradell en l’últim partit del 2015. Els taradellencs, tot i plantar cara, van perdre aquest dissabte a la part final del partit que els enfrontava contra el Pradenc.

L’equip no surt de la ratxa negativa. Tot i això, durant el primer temps va plantar cara. Només començar Pladevall es lesionava i va haver de ser canviat per Nil Espuña. Malgrat aquest contratemps, l’equip va saber refer-se i al minut 24 arribava el 0 a 1 en un gol de Carrillo. Els locals van reaccionar i van empatar al minut 37. Tot i això, just abans del descans Tala feia l’1 a 2.

Però al segon temps va arribar la reacció local. El Taradell va poder aguantar en els primers minuts, però al quart d’hora va arribar l’empat a 2. Quedaven molts minuts i el Pradenc ho va aprofitar per endur-se el triomf. Al minut 67 va fer el 3 a 2 i a falta d’un quart d’hora el definitiu 4 a 2.

La derrota tanca un nefast 2015 amb el Tercera Catalana situat en zona de descens i que haurà de millorar per evitar baixa de categoria, per segona temporada consecutiva.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments