Inici Actualitat ERC Taradell tanca campanya electoral parlant d’igualtat de gènere

ERC Taradell tanca campanya electoral parlant d’igualtat de gènere

0
COMPARTIR

erc-taradell-nani-altimiras

Aquest divendres ERC Taradell va dur a terme l’acte final de campanya per a les eleccions espanyoles d’aquest 20 de desembre. A l’acte, portat a terme al Celler de l’Hotel Rosa, hi van assistir unes 25 persones.

El president d’ERC Taradell, Jordi Freixas, i la regidora Amaia Gómez van presentar l’acte i la ponent Nani Altimiras, l’única candidata d’Osona per a ERC a les eleccions espanyoles. Altimiras va voler posar èmfasi en la necessitat d’assolir una igualtat de gènere real, en el nou país que en els pròxims mesos hem de crear entre tots.

Per una banda, va reiterar que hem avançat molt amb la lluita contra la violència de gènere, però que les noves generacions haurien d’estar més conscienciades. I, per altra banda, va voler deixar clar que per tal que la dona assoleixi tots els drets, s’ha d’aconseguir repartir les tasques domèstiques a parts iguals i amb les mateixes condicions laborals per homes i dones.

Durant l’acte es van repartir papers al públic per tal que contestessin la següent pregunta: “Què coi hi hem d’anar a fer a Madrid?”. “Hem d’anar a Madrid a crear l’ambaixada catalana”, va ser una de les respostes més repetides de la nit. Jordi Freixas va tancar l’acte donant les gràcies a Nani Altimiras i va animar a tothom a anar votar independència aquest diumenge, tot fent un símil futbolístic, Freixas va dir que estem guanyant el partit però que aquest encara no ha acabat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments