Inici Actualitat Els alumnes de 6è del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès participen...

Els alumnes de 6è del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès participen en una tertúlia televisiva

0
COMPARTIR

tertulia-canal-taronja-colegi-sant-genis

El Col.legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell ha participat aquesta setmana en una tertúlia al Canal Taronja en la qual uns representants del grup de sisè han pogut explicar el Projecte Intergeneracional. Aquest projecte fa quatre anys que està en funcionament i els està aportant aprenentatges molt positius.

La tertúlia s’emetrà dilluns 21 de desembre a 2/4 de 7 de la tarda, dimarts 22 de desembre a 2/4 de 9 del vespre i , durant les festes nadalenques, s’anirà emetent amb periodicitat.

Els alumnes que van participar com a tertulians del programa són: Mariona Bou, Maria Molist, Ivet Nogué i Genís Sañé en representació de l’alumnat, Rosa Papell com a mestra i Ton Casassas en representació de la Residència Vilademany.  Tots ells conduïts per la presentadora taradellenca Isabel Campos. 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments