Inici Actualitat El Cau de Taradell recupera el tradicional Concurs de Pessebres

El Cau de Taradell recupera el tradicional Concurs de Pessebres

0
COMPARTIR

pessebreDesprés d’alguns anys sense organitzar-se, l’Agrupament Rocaguinarda El Cau de Taradell s’ha decidit a recuperar aquest Nadal el tradicional concurs de pessebres. La iniciativa havia començat l’any 1980 i havia tingut molta participació a Taradell. El primer any hi va haver 37 participants i el guanyador va ser Lluís Vilarrassa, mentre que al segon en van ser 24 i va guanyar Lluís Saborit. Als anys 60 Taradell ja havia tingut un concurs de pessebre.

cartell-concurs-pessebres-taradellAra, el Cau de Taradell recupera la tradició que s’havia deixat de fer per falta de monitors. La voluntat és contribuir a fer un poble més viu i actiu. Per això, hi haurà dues categories. Una per a participants de fins a 12 anys, i una altra per a majors d’aquesta edat.

Per inscriure’s cal enviar un mail a rocaguinarda@escoltesguies.cat indicant el nom, l’edat i el domicili del participant. Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria. Es valorarà que el pessebre sigui típicament català i que estigui construït amb elements naturals i/o reciclables. El jurat passarà a valorar els pessebres el 26 de desembre a partir de les 10 del matí. Els premis es lliuraran el 9 de gener a les 12 del migdia al Mas Can Just, seu del Cau.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments