Inici Actualitat Novetats literàries nadalenques a la Biblioteca de Taradell

Novetats literàries nadalenques a la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Avui us presentem una nova selecció de les novetats que han arribat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font per aquest Nadal 2015. A més, us recordem que hi ha en marxa la panera. L’únic que cal per participar-hi és demanar en préstec algun llibre, revista, cd o dvd. Recordem que a la web, a l’apartat on posa Biblioteca trobeu la pàgina dedicada a les novetats bibliogràfiques de cada mes. Esperem que sigui del vostre interès.

 

Novel·la

llibre-ireneIrène/ Pierre Lemaitre

Alzira : Bromera, 2015

Sinopsi: El meticulós inspector Verhoeven ha aconseguit la vida perfecta. Malgrat que amb el seu físic -conseqüència de la hipotròfia amb què va néixer no ho ha tingut gens fàcil, per fi s’ha guanyat el respecte dels seus col·legues i està feliçment casat amb la meravellosa Irene, amb qui espera el seu primer fill. Tanmateix, s’enfronta a un assassinat salvatge i sap que aquest cas no serà com cap altre. Quan la notícia d’aquest paorós crim es fa pública, la premsa parisenca seguirà les passes de l’inspector fins al mil·límetre i cada moviment seu apareixerà en primera plana.

llibre-amante-japonesEl amante japonés / Isabel Allende

Barcelona : Plaza & Janés, 2015

Sinopsi: La història d’amor entre la jove Ànima Velasco i el jardiner japonès Ichimei condueix al lector per un recorregut a través de diversos escenaris que van des de la Polònia de la Segona Guerra Mundial fins al San Francisco dels nostres dies.

llibre-escarabatsEscarabats / Jo Nesbo

Barcelona : Proa, 2015

Sinopsi: Quan troben l’ambaixador noruec mort en un bordell de Bangkok, l’inspector Harry Hole és enviat des d’Oslo per ajudar en la investigació del cas. Però un cop arriba a Tailàndia, en Harry descobreix que aquest cas és molt més que un assassinat atzarós. Envoltat pel soroll del trànsit, les prostitutes, la brutícia, els expatriats, els fumadors d’opi i els pedòfils, Harry es passeja pels carrers de Bangkok tractant de reconstruir la història de la mort de l’ambaixador. Però, tot d’una, sembla que ningú no vulgui que en Harry segueixi estirant el fil de les activitats dels diplomàtics noruecs establerts a Bangkok, i el govern noruec està més interessat a evitar un escàndol que no pas a resoldre els crims perpetrats.

llibre-diari-bunquerDiari del búnquer / Kevin Brooks

Barcelona : Destino, 2015

Sinopsi: Linus, un jove de setze anys, es desperta espantat en un búnquer. L’han segrestat. No entén per què. Ningú es comunica amb ell. El seu únic contacte amb l’exterior és un ascensor que baixa cada matí amb provisions. Dies més tard, baixen altres persones, altres segrestats. No tenen res en comú entre ells. Què vol el segrestador?

llibre-costat-foscEl costat fosc / Sally Green

Barcelona : Gran Travesía, 2014

Sinopsi: En Nathan sap que és un intrús al món on viu. Un món dividit entre les bruixes i els bruixots blancs, que representen el bé, i les bruixes i els bruixots negres, que encarnen el mal. Però en Nathan és tan blanc com negre. Ara haurà de decidir quin costat seu és més fort, el clar o el fosc…

llibre-sort-ser-3La Sort de ser 3 / Davis Brooke

Barcelona : La Campana, 2015

Sinopsi: Als set anys, la Millie Bird descobreix que tot el que té al voltant es mor. L’Agatha Pantha té vuitanta-dos anys i viu amargada. En Karl, de vuitanta-set anys, s’escapa de la residència a la recerca d’una vida diferent. Tres persones extraviades que necessiten que algú les trobi, però que encara no ho saben. La Millie , l’Agatha i en Karl estan a punt de saltar-se les convencions i de descobrir el que és viure de veritat.

llibre-part-foscaLa Part fosca / Gillian Flynn

Barcelona : RBA, 2015

Sinopsi: La petita Libby Day, de set anys, va aconseguir fugir quan la seva família va ser brutalment assassinada en un ritual satànic i, més tard, va declarar que l’assassí era el seu germà gran, en Ben. Al cap de vint-i-cinc anys, quan el drama sembla superat, el passat truca a la porta de la Libby: els membres d’un club de fanàtics dels crims famosos estan decidits a desemmascarar l’autèntic responsable d’aquell episodi esfereïdor, ja que estan convençuts de la innocència d’en Ben. I volen que ella els ajudi.

 

Llibres infantils

llibre-ara-vincAra vinc/ Hervé Tullet

Barcelona : Patio, 2015

Sinopsi: Oh! Oh! Històries, emocions, sorpreses… Tot en imatges i en onomatopeies, per explicar en veu alta!

llibre-bru-artiacBru Artiac: Operació sobrassada / Enric Gomà

Barcelona : Cruïlla, 2015

Sinopsi: Hola, com anem? Sóc el Grumoll, un gos molt gos. S’acosta l’estiu i el Bru, el meu amo de dotze anys, la Màrcia i els pares han de decidir els plans per a les vacances. No sé com m’ho munto, però aconsegueixo arrossegar-los a Mallorca per buscar la Wendi, la gossa dels meus somnis. Quina aventura que ens espera! Entre ensaïmades, cocarrois i muntanyes de sobrassada, estic a punt de passar el millor estiu de la meva vida. Be, però no tot sortirà com jo esperava…

Bichos asombrosos / Ruben Duro

Barcelona : RBA, 2015

Sinopsi: Una obra excepcional que farà que els nens, i també els pares, aprenguin sobre la complexitat de la vida d’aquestes sorprenents, i en molts casos, inquietants, criatures.

Més de 800 il·lustracions de color que inclouen: esplèndids dibuixos amb tots els detalls d’anatomia de cada bèstia, impactants recreacions realistes del seu hàbitat i interessants fotografies que revelaran dades sobre les seves tècniques d’atac i defensa, camuflatge, alimentació, reproducció i el cicle de vida.

llibre-petit-dracEl Petit drac al Pol Nord /Ingo Siegner

Barcelona : La Galera, 2015

Sinopsi: El Coco i els seus amics, la Matilde i l’Òscar, rescaten un ós polar que ha arribat sobre un gran tros de gel. Aviat descobreixen que l’ós no pot viure en el clima de l’illa del Drac, així que hauran de portar-lo de tornada al Pol Nord!

llibre-que-venen-gegantsQue vénen els gegants / Antoni Dalmases

Barcelona : Cruïlla, 2015

Sinopsi: Aquest any la Noemí podrà sortir sola a la plaça per fer festa major. Però tot d’una s’adona que hi haurà una trobada de gegants allà mateix i mai li han fet cap gràcia.La Noemí té set anys i ja és prou gran per baixar sola a la plaça i veure la festa major de ben a prop. A la plaça vindran els gegants, que sempre li han fe t por, i en veure el cartell que ho anuncia, decideix amagar-se dins un cove. Tot d’una, però, la troba un geganter i li ensenya quins secrets s’amaguen sota les faldilles de gegants i capgrossos.

Podeu trobar més llibres al catàleg següent:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments