Inici Actualitat Els Tonis de Taradell organitzen el 1r Camp de treball local

Els Tonis de Taradell organitzen el 1r Camp de treball local

0
COMPARTIR

cartell-2015-tonis-taradellPer primera vegada els Tonis de Taradell organitzen un Camp de Treball Local. L’objectiu és ajudar a realitzar el programa educatiu de l’Alzinar de la Roca i està dirigit a nens i nenes d’entre 13 i 17 anys.

Es basa en la tasca de divulgació de les tradicions agrícoles i ramaderes que ve realitzant els Tonis ens les últims anys, sobretot, amb accions educatives .

El Camp de Treball tindrà lloc els dies 28,29, 30, 31 de desembre i 4 de gener de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Els joves comptaran amb l’ajut de professionals, gràcies a la col·laboració de Mas Can Pic i el Puntal. Les places són limitades a deu nens o nenes i les inscripcions s’han de fer a través del mail info@tonistaradell.com abans del 20 de desembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments