Inici Actualitat El Festival Julius atorga el Premi Jove a un curtmetratge taradellenc

El Festival Julius atorga el Premi Jove a un curtmetratge taradellenc

0
COMPARTIR

El Festival Julius de Vic dedicat als curtmetratges va lliurar dissabte els premis de l’edició 2015. Un dels guardons, el Premi Jove al millor curt per a realitzadors de fins a 25 anys, va ser per al taradellenc Gerard Presseguer. Aquest any els curtmetratges havien d’estar inspirats en la novel·la Orlando de Virgina Wolf.

El lliurament de premis es va fer a l’Espai ETC i en total es van presentar 16 curtmetratges originals. El Premi Jove està dotat amb 500 euros. Cal destacar que en el curt premiat hi participen diferents joves taradellencs.

premi-jove-julius-2015

Aquí podeu veure el curt premiat:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments