Inici Actualitat ERC Taradell renova l’executiva local que encapçalarà Jordi Freixas

ERC Taradell renova l’executiva local que encapçalarà Jordi Freixas

0
COMPARTIR

executiva-erc-2015

ERC Taradell va celebrar dissabte l’assemblea local al Centre Cultural Can Costa i Font, que va servir per renovar els càrrecs de l’executiva local.

A l’assemblea només es va presentar una sola candidatura. Aquesta va estar encapçalada per Jordi Freixas i va obtenir el suport per unanimitat de tots els militants del partit que van assistir a l’assemblea.

executiva-erc-20152La nova executiva està formada per Jordi Freixas com a president, Lluís Pujades a la Secretaria d’Organització, Imma Sala a la Secretaria de Finances, Adrià Tuneu a la Secretaria d’Imatge i Comunicació. Les noves incorporacions són Salvador Clot com a responsable de la Secretaria de Política Municipal i Lleïr Pladevall com a vocal de Joventut.

El nou president Jordi Freixas, va voler tenir unes paraules d’agraïment, per qui fins a dia d’avui havia estat quatre anys seguits president de la secció local, Lluís Pujades. Va voler destacar la seva feina ben feta i coherent en tot moment.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments