Inici Actualitat La UD Taradell no passa de l’empat davant del Seva

La UD Taradell no passa de l’empat davant del Seva

0
COMPARTIR

ud-taradell-seva-2015

Empat a 1 entre l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell i el Seva aquest dissabte a la Roureda. Partit molt igualat, tot i que les millors ocasions van ser per als taradellencs. Tot i això, van deixar escapar la victòria un altre cop en els primers minuts després del descans.

El partit va començar amb la sensació que el Seva va sortir millor. Tot i això, després d’un avís dels visitants en un xut que va anar al lateral de la xarxa de la porteria defensada per Nil, el Taradell va aconseguir l’1 a 0. Va ser al minut 14 en una passada enrere errònia del Seva que va anar als peus de Canó que va marxar en velocitat i va marcar de xut a mitja altura davant la sortida del porter.

El gol va donar tranquil·litat al Taradell i va passar a tenir més control i més arribades. A la mitja hora una bona incursió de Marçal per l’esquerra va acabar en una centrada que Canó va rematar, però sense poder dirigir la pilota cap a la porteria. Tot seguit, va ser Canó qui va centrar per l’esquerra perquè Ignasi xutés massa fluix i un defensa treiés la pilota.

ud-taradell-seva-20152A la segona part va semblar que el Taradell podria marcar, sobretot als 3 minuts quan Carrillo va marxar per l’esquerra i la seva passada de la mort no va trobar un company. Però va ser un miratge i el Seva va estar millor en aquests minuts. Al 53 va arribar l’empat. El lateral del Seva va recollir una pilota i va anar avançant fins a la meitat del camp del Taradell on va xutar de molt lluny sorprenent a Nil.

L’empat va convertir la resta de minuts en una incertesa. El Seva donava més sensació de perill i, de fet, va tenir el gol al 63 quan una llarga jugada va acabar en un xut de Presseguer que va fer intervenir Nil per evitar el gol. Al 69 Carrillo va estar a punt de marcar, quan davant la sortida desesperada del porter va xutar massa alt.

Al minut 73 els visitants es van quedar en inferioritat per doble groga. Però en el llançament de la falta Pujol va fer falta al porter i va rebre també la segona groga. Amb deu jugadors els dos equips van buscar el gol. Qui millor ho va tenir va ser el Taradell. Primer una jugada per l’esquerra que va acabar amb un xut massa centrat de Nil Espuña, i tot seguit un xut creuat de Carrillo que va superar el porter però va rebutjar in extremis un defensa.

L’empat deixa els dos equips a la parta baixa de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments