Inici Actualitat Ariadna Prat deixa de ser regidora i serà substituïda per Dolors Martí

Ariadna Prat deixa de ser regidora i serà substituïda per Dolors Martí

0
COMPARTIR

ariadna-prat-deixa-regidoriaLa regidora de CiU, Ariadna Prat, deixa de formar part des d’avui del consisitori taradellenc. En el ple municipal d’aquest dijous es va acceptar la seva renúncia al càrrec per motius personals. Ariadna Prat serà substituïda per Dolors Martí Verdaguer, que ocupava la posició número 9 de la llista electoral de CiU Taradell.

Ariadna Prat en el seu discurs de comiat va exposar que el motiu és iniciar un projecte personal i va desitjar tota la sort a la nova regidora. També va elogiar els seus companys de govern qualificant-los “d’un grup d’amics que volen fer un Taradell millor”. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va tenir paraules d’elogi per la regidora sortint. “Crec que haguessis fet molt bona feina en aquests quatre anys i agrair-te que quan t’ho vaig proposar diguessis que sí perquè és difícil trobar gent compromesa”. Els regidors a l’oposició, Salvador Clot i Jacint Casadevall, també li van desitjar sort.

Dolors Martí, en primer terme a l'esquerra.
Dolors Martí, en primer terme a l’esquerra.

Ara caldrà decidir si la nova regidora, Dolors Martí, assumeix la regidoria d’Ensenyament i la compartida de Joventut que portava Ariadna Prat. Encara no s’ha decidit si hi haurà reestructuració d’àrees. De la nova regidora, l’alcalde va dir: “Conec la Dolors de fa molts anys i és treballadora, il·lusionada i taradellenca com pocs”. La nova regidora va assistir al ple com a públic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments