Inici Actualitat La 2a edició del Reinventa’t +40 es clou amb una trentena de...

La 2a edició del Reinventa’t +40 es clou amb una trentena de participants

0
COMPARTIR

reinventat-2015

Impulsat pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i  subvencionat per la Diputació de Barcelona, aquest programa té per objectiu la millora de l’ocupabilitat de les persones majors de 40 anys o aturats de llarga durada que es troben en procés de recerca de feina.

reinventat-20152La cloenda es va fer amb l’entrega dels diplomes als participants d’aquest any, per part del president de la Mancomunitat La Plana, Lluís Verdaguer. La formació s’ha realitzat al llarg de tres mesos als municipis de Taradell i Tona i hi han participat 30 persones de Balenyà, Folgueroles, Seva, Taradell i Tona.

Els participants han realitzat cursos de formació de competències bàsiques (alfabetització digital i català), sessions d’identificació de competències  transversals clau i de definició de l’objectiu professional, així com sessions de coaching grupal i tallers de tècniques de recerca de feina que els han permès ampliar coneixements sobre el mercat de treball, sobre les pròpies habilitats i capacitats, i definir així el seu propi pla de recerca de feina.

reinventat-20153Com a novetat d’aquesta segona edició, s’han organitzat visites a empreses: els participants han tingut l’oportunitat de visitar els magatzems de fruita i secs de Bon Preu on els encarregats els van explicar la logística i el funcionament propis de cada magatzem i on van poder veure com funciona una empresa d’aquestes característiques i què valoren dels seus treballadors.

També han tingut l’oportunitat de visitar les instal·lacions de la Mancomunitat La Plana (planta de triatge i deixalleria) on també se’ls va explicar quin és el procés per entrar a treballar en una administració pública. Al llarg de la formació, un 30% dels alumnes ja ha trobat feina; i la resta es mostren molt animats i més preparats per continuar el procés de cerca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments