Inici Actualitat Lleugera pujada de l’atur a Taradell durant el novembre de 2015

Lleugera pujada de l’atur a Taradell durant el novembre de 2015

0
COMPARTIR

aturEl mes de novembre ha trencat una dinàmica de dos mesos consecutius disminuint l’atur a Taradell. Segons el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la xifra de taradellencs sense feina durant el novembre es va situar en 340. Això suposa una pujada de quatre persones, respecte al més d’octubre. Fa un any, però, hi havia 338 taradellencs en situació d’atur.

A nivell osonenc, la tendència és a la baixa. Actualment, hi ha 10.441 persones sense feina a la comarca, 78 osonencs menys que fa un mes. Si es compara la xifra amb la de fa un any, el descens és més important, ja que al novembre del 2014 hi havia 13.356 persones en situació d’atur a Osona.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments