Inici Actualitat Francesc Homs per primer cop farà un acte electoral a Taradell com...

Francesc Homs per primer cop farà un acte electoral a Taradell com a cap de llista

0
COMPARTIR

francesc-homs-democracia-llibertatEl taradellenc Francesc Homs, tot i ser cap de llista i tenir una agenda apretada, ha volgut ser a Taradell per fer un acte de campanya. Serà aquest proper dimarts 8 de desembre a les 6 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. Homs encapçala la llista de Democràcia i Llibertat, la coalició liderada per Convergència, a les eleccions al Congrés dels Diputats del proper 20 de desembre.

Taradell serà un dels primers actes electorals de la campanya que s’inicia aquest divendres.  A l’acte hi participarà també l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer. La campanya electoral de Democràcia i Llibertat es basa en l’eslògan amb la paraula ‘Impossible’ amb les dues primeres lletre ‘im’ ratllades, amb la voluntat de destacar que fer el 9N, una candidatura unitària i un eleccions plebiscitàries semblava impensable abans d’aconseguir-ho.

De moment, l’acte de Francesc Homs és l’únic de caràcter electoral que es farà a Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments