Inici Actualitat El jove taradellenc Arnau Lledó guanya el campionat 2015 Cursa americana de...

El jove taradellenc Arnau Lledó guanya el campionat 2015 Cursa americana de motos en 85cc

0
COMPARTIR

arnau-lledo-2015

El jove taradellenc de només 12 anys, Arnau Lledó Parés, veí del barri de Mont-rodon s’ha proclamat campió en la categoria de 85 centímetres cúbics del Campionat 2015 de Cursa americana Accema. L’última cursa es disputava aquest passat dissabte a Porqueres.

L’Arnau va acabar la prova en segona posició i així va aconseguir els punts suficients per proclamar-se campió a la general de 85 cc. El campionat ha comptat amb un total de deu proves puntuables. En total el taradellenc ha assolit 358 punts, 33 d’avantatge respecte al segon classificat, Pol Oliveras.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments