Inici Actualitat La UD Taradell cau a la part final contra el Vic

La UD Taradell cau a la part final contra el Vic

0
COMPARTIR

ud-taradell-recurs-2015Derrota per 2 a 1 del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Vic. L’equip taradellenc va perdre per culpa d’un gol en els últims set minuts, després de fer un bon partit fins a la part final.

La primera meitat no va tenir cap incidència en el marcador i els dos equips, malgrat intentar-ho, van arribar al descans amb empat a zero. Només començar el segon temps, Jordi Pladevall Roma va aconseguir avançar els taradellencs amb el seu gol a passada de Nil Espuña. Les coses es posaven de cara, però l’alegria va durar molt poquet. Ja que al minut 55 els locals aconseguien empatar amb un xut des de la frontal.

A partir d’aquí el partit es va descontrolar i el Taradell va patir. El gol de la victòria local va arribar ja a la part final, al minut 83. Just després Cuenca veia doble groga en un minut i l’equip amb inferioritat no va poder trobar l’empat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments