Inici Actualitat Al desembre estrenem secció de Salut a la web

Al desembre estrenem secció de Salut a la web

0
COMPARTIR

mansA partir d’aquest mes de desembre encetem una nova secció a la web. Es tracta d’un espai dedicat a la Salut amb articles mensuals d’una taradellenca. La psicòloga Alba Rosique, que està a Fisio-Taradell, ens parlarà cada dia 15 de cada mes d’un aspecte diferent relacionat amb la nostra salut o benestar.

L’espai, que hem batejat amb el nom de ‘ConSALUTori’, serà una secció que no només aportarà visions sobre hàbits saludables o aspectes a canviar per sentir-nos millor, sinó que també pretén ser un espai obert als taradellencs. Així, s’acceptaran comentaris, suggeriments o, fins i tot, preguntes que vulguin fer els nostres lectors. Un espai per fer més rica i interessant la web.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments