Inici Actualitat Empat sense gols entre la UD Taradell i el Tona B

Empat sense gols entre la UD Taradell i el Tona B

0
COMPARTIR

udtaradell-tonab-2015

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell va empatar aquest dissabte a la Roureda amb el Tona B. Va ser un partit marcat pel fred i el vent i amb poques ocasions clares. Les millors pels taradellencs.

A la primera meitat cap equip va controlar la possessió de la pilota. Hi va haver poques ocasions, però les millors van ser per al Taradell. Al minut 26 una passada enrere del Tona l’aprofitava Canó per fer-se amb la pilota i arribar per la dreta, però la seva passada enrera no arribava a Ignasi. Més clara era al minut 30 quan Plade xutava i la pilota era desviada per Carrillo sense voler.

udtaradell-tonab-20152Amb empat a zero es va arribar al descans. A la segona més moviment i, de nou, millors ocasions per al Taradell. Només començar l’altre Jordi Pladevall avisava amb un xut des de la frontal. Al minut 61 xut de falta de Pladevall que aturava el porter sense problemes. Dos minuts més tarda l’única ocasió amb perill en tot el partit per al Tona. Passada llarga que Lucho tocava de primeres, però la pilota arribava fluixa a les mans de Nil.

La millor ocasió per marcar del Taradell va arribar al minut 89. Des de la dreta Marçal feia la passada en profunditat a Canó que va intentar superar amb un xut creuat la sortida del porter, però aquest va desviar amb el peu.

El Taradell suma un nou punt i la tercera jornada invicte. A més, manté la porteria a zero després de moltes jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments