Inici Actualitat L’Escola de Música de Taradell celebra Santa Cecília amb un concert i...

L’Escola de Música de Taradell celebra Santa Cecília amb un concert i aules obertes

0
COMPARTIR

escolamusica4L’Escola de Música de Taradell celebrarà diumenge Santa Cecília amb un concert al Centre cultural Costa i Font. Santa Cecília és la patrona dels músics. Per això, durant tota aquesta setmana les aules de l’Escola estan obertes per a tothom qui vulgui veure les classes i les activitats que es realitzen a l’Escola.

Pel que fa al diumenge, el concert consistirà en l’actuació de totes les formacions musicals de l’Escola, des de combos, cambra, grups de folk, ensemble de metalls i orquestra de guiatarres. El concert començarà a les 5 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments