Inici Actualitat Taradell programa un ampli cartell d’activitats pel Dia internacional contra la violència...

Taradell programa un ampli cartell d’activitats pel Dia internacional contra la violència de gènere

0
COMPARTIR

cartell-dia-violencia-genere-2015Com cada any quan s’aproxima el 25 de novembre Taradell programa moltes activitats per commemorar el Dia internacional contra la violència de gènere. L’Ajuntament de Taradell, Som Dones, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, El Puntal i la Mancomunitat La Plana han preparat actes que ja comencen divendres amb la inauguració de l’exposició “Dones davant la guerra”, amb testimonis i fotos de conflictes armats des del punt de vista femení. Una mostra que es podrà veure fins el 4 de desembre al vestíbul de can Costa. La inauguració serà a les 8 del vespre.

També hi haurà una exposició al Centra d’Atenció Primària de Taradell amb tapissos taronges i textos sobre la violència de gènere dins el projecte de Nacions Unides ‘Pinta el teu mon de taronja’. Es podrà veure del 20 de novembre al 4 de desembre.

Diumenge hi haurà Cine Fòrum amb la pel·lícula ‘Tomates verdes fritos’ i amb Mercè Voltas com a moderadora. Serà a 2/4 de 6 de la tarda al Puntal. Finalment, el 25 de novembre la Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà la lectura del manifest i un monòleg de Pepa Lavilla que porta per títol ‘Estimar sense morir’. Es tracta d’una adaptació de l’obra ‘Algun amor que no mate’ de Dulce Chacón.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments