Inici Actualitat Derrota per la mínima del TT Mont-rodon davant del Sant Quirze

Derrota per la mínima del TT Mont-rodon davant del Sant Quirze

0
COMPARTIR

montrodon-tennis-taulaDerrota ajustada del TT Mont-rodon en el partit d’aquest dissabte passat contra el Sant Quirze TTC per 3 a 4. Després de començar guanyant el primer partit, l’equip visitant va remuntar i es va imposar per 2 a 4 en els partits individuals. En el doble, l’equip format per Rafel Montenegro i Jaume Cunill va donar la sorpresa en guanyar a la parella del St Quirze per un 3 a 1 molt lluitat. A la classificació l’equip baixa a la cinquena posició amb 14 punts.

Van jugar: Rafel Montenegro (1,5), Jordi Forcada (1) i Jaume Cunill (0,5). Aquest dissabte l’equip torna a jugar de nou a Les Pinediques, aquest cop contra el TT Ripoll B, un equip molt jove que encara no ha puntuat a la classificació.

Mentrestant, squest passat dissabte al matí es va disputar la 2a prova del Circuit Promeses Individual organitzat per la federació barcelonina de tennis taula. Oriol Garcia va jugar a Barcelona al Nivell C on a la primera fase va ser tercer de grup i a la fase final va arribar a les semifinals del nivell, on la prova del mes de desembre jugarà al Nivell B. Per altra banda, a Calella Ruben Llacer va ser cinquè de grup al Nivell E i Ian Llacer va ser quart al Nivell F.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments