Inici Actualitat L’Agrupació de Botiguers de Taradell regala experiències a qui compri als seus...

L’Agrupació de Botiguers de Taradell regala experiències a qui compri als seus comerços

0
COMPARTIR

cartell-campanya-ABT-Nadal15A partir d’aquest dissabte els comerços de l’Agrupació de Botiguers de Taradell comencen a regalar experiències. Aquesta és la iniciativa que la seixantena de comerços associats posen en marxa des del 14 de novembre fins al 5 de gener, dins la campanya de Nadal, amb la voluntat de sorprendre els clients.

En total hi haurà diversos afortunats que podran viure tres experiències diferents. La primera que s’ha fet pública és un sopar medieval al Castell de Montrodon amb ambientació de l’època. Hi podran optar totes aquelles persones que hagin fet compres als comerços de l’ABT entre el 14 de novembre i el 30 de novembre. Només hauran d’omplir una butlleta que se’ls donarà amb el seu nom i telèfon. El sorteig dels sopars es farà el 5 de desembre coincidint amb l’obertura de la il·luminació nadalenca al poble.

La segona experiència es sortejarà entre els clients que hagin comprat entre l’1 de desembre i el 18 de desembre. De moment, no s’ha fet saber de què es tracta i es vol mantenir la incertesa fins que comenci aquest segon període. El sorteig, en aquest cas es farà el 19 de desembre, dia en què es faran passejades en carruatge pel poble.

La tercera experiència serà per les compres realitzades entre el 19 de desembre i el 5 de gener i tampoc se sap encara de què es tracta. El sorteig es farà el 10 de gener durant el pregó dels Tonis de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments