Inici Actualitat Triomf del CP Taradell a la pista del Caldes B

Triomf del CP Taradell a la pista del Caldes B

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2015Divendres al vespre el Club Patí Taradel va obtenir una valuosa victòria a la pista del Caldes de Montbui. L’equip de Pep Rifà va derrotar per 3 a 4 a l’equip del Vallès i remunta posicions a la Primera Nacional catalana.

El partit no va ser gens fàcil i hi va haver molta igualtat. El Caldes no ho va posar gens fàcil i al descans es va arribar amb un mínim avantatge taradellenc per 1 gol a 2. A la segona meitat el CP Taradell va saber mantenir l’avantatge mínim per acabar guanyant per 3 a 4. Els gols taradellencs van ser obra de Marc Soler en dues ocasions i Miquel Masoliver i Marc Nuri.

El triomf permet al CP Taradell situar-se en tercera posició, tot i que amb un partit menys respecte al líder, que té només dos punts més.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments