Inici Actualitat La UD Taradell remunta per guanyar al Sant Feliu de Codines

La UD Taradell remunta per guanyar al Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

ud-taradell-sant-feliu-codines-2015

Triomf patit aquest dissabte a la tarda a la Roureda. L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell va derrotar el Sant Feliu de Codines en un partit on va haver de remuntar per sumar els tres punts.

Els primers 30 minuts de partit van ser molt bons per al Taradell. Potser els millors de la temporada. L’equip va jugar amb molta calma, tot i la classificació, i amb bones combinacions. Tot i un ensurt inicial dels visitants en un córner pentinat al primer pal, el Taradell va tenir les millors ocasions i va merèixer més gols. Als 17 minuts va arribar l’1 a 0 en una cursa per la dreta de Canó que va fer la passada de la mort perquè Ignasi Casacuberta marqués de xut creuat.

Als 29 va arribar la millor jugada en una combinació que va iniciar Font deixant en llarg perquè Ignasi centrés per la dreta i Canó xutés des del punt de penal. Un defensa però va desviar el xut. Un minut després Pladevall recuperant la pilota definia enviant la pilota al pal. Als 33 minuts va estar a punt d’arribar el segon. Centrada de Muntal per l’esquerra i Carrillo va estar a punt d’arribar a la pilota per empènyer-la. L’últim quart d’hora va ser més igualat, ja que el Taradell va baixar un punt en l’aspecte físic.

ud-taradell-sant-feliu-codines-20152L’inici del segon temps va tenir la mateixa tònica que el final del primer temps. Tot i això, només començar el Taradell podria haver marcat. Ignasi entrant per la dreta aprofitava una pilota en profunditat per xutar al travesser. A partir d’aquí, però, el Sant Feliu va dominar i va empatar al minut 52. Una pèrdua de pilota després del llançament d’un fora de banda va acabar amb l’empat amb un xut des de l’interior de l’àrea. I 8 minuts després penal a favor del Sant Feliu que suposava l’1 a 2.

A partir d’aquí el Taradell va reaccionar i va millorar molt. Ignasi als 68 minuts obligava al porter a desviar un xut des de la frontal. I un minut després una pilota llarga la recollia Canó per driblar el defensa i davant la sortida del porter superar-lo amb un xut creuat. Al minut 73 nova oportunitat claríssima. Jugada que acabava amb Canó centrant per la dreta i Marçal rematava arribant al segon pal. Només una gran aturada del porter evitava el gol.

El 3 a 2 definitiu va arribar al minut 76. De nou, una pilota a la dreta per Canó suposava que aquest marxés en velocitat i davant la sortida del porter cedís a Carrillo perquè marqués, malgrat l’intent últim de dos defenses. Fins al final, poc a destacar, i el Taradell va defensar bé l’avantatge per aconseguir una nova victòria.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments